Start a conversation

Vergroten bestandsgrootte voor opslaan e-mails

Soms komt het voor dat e-mails opgeslagen worden die een grote bijlage bevatten. Standaard is de maximale bestandsgrootte ingesteld op 1MB. Wilt u dit vergroten, dan kunt u de volgende stappen volgen:

1. Open op de applicatieserver  "Microsoft Dynamics NAV Server.msc". Deze staat meestal geïnstalleerd in de folder Program Files (X86) \ Microsoft Dynamics NAV \ RoleTailored Client
  2. Selecteer in het linker menu onder console root de productie omgeving, bijvoorbeeld genaamd MSF_PROD (zie bijlage)
  3. In het tabblad 'SOAP Services' staat  Max. Message Size'. Standaard staat de limiet op 1 MB (1024 KB) is ingesteld. Indien het wenselijk is om deze te vergroten dan kan dat op deze plek. De bestandsgrootte wordt opgegeven in Kilobyte. Voor het omrekenen van MB naar Kb kunt u dit tooltje gebruiken

LET OP! Hierna moeten de services wel herstart worden voordat de wijziging van kracht is.

file size.png

1. 28 KB
  2. View
  3. Download
Choose files or drag and drop files